Om romanen

 Om Vinterspire

Vinterspire er historien om to personer som forelsker seg på ulikt vis, om dilemmaer og hemmeligheter, men dypest sett handler den om lengsel etter nærhet, tvil om å være god nok og verd å bli elsket.

NYHET: Les anmeldelsen fra oktober av Bokblogger.com

 

Thea jobber nesten døgnet rundt mens hun drømmer om å flytte tilbake til barndommens øy i havgapet, langt unna Oslo, jobbpress og forventninger.

Sammen med sjefens nevø blir hun snart trukket inn i et bedrageri med forgreninger til skatteparadiset Cayman Islands. Og selv om de er tiltrukket av hverandre, er det noe Thea ikke forteller som truer det gryende kjærlighetsforholdet.

De som hittil har lest manuset har blant annet sagt at den er: Gripende, varm og lettlest med en utrolig spennende slutt.

 

Om forfatteren

Irene Lyster (f. 1970) er oppvokst på Rolvsøy utenfor Fredrikstad, har tre voksne barn og er bosatt i Oslo med samboer. Hun har pedagogisk embetseksamen fra UiO og har bred yrkesbakgrunn. Vinterspire er hennes debutroman.

Forfatteren henter inspirasjon fra egne opplevelser, men alle figurene er oppdiktede. Kjernen i boka er historien om de to hovedpersonene Snorre og Thea.

Historien finner sted i nåtidens Norge og har handling fra Oslo, Aurskog-Høland og Hvaler. Her i omgivelser som inspirerer.

I omgivelser som inspirerer

Se skriveblogg: irenelyster.com eller Facebook @irenelyster